WINEMAKERS DINNER - BIODYNAMISKE VINE

Tirsdag den  14. marts kl. 18.00 - 22.00

Vi gentager succesen fra i efteråret og afholder endnu en Winemakers Dinner - denne gang med et biodynamisk tema. 

Vores køkkenchef, Mikkel Espersen, har i samarbejde med Jørgen Knudsen, fra Dronninggaard Vin Import, sammensat en skøn årstidsbaseret 4-retters menu. Vi byder velkommen kl. 18.00 med et glas cava, hvorefter Jørgen byder til bords og skyder vinsmagningen & middagen i gang.

Aftenens menu:

Velkomst
Mar Salada, Cava Brut

Snacks
Radiser med rygeost og malt
Sprødt torskeskind
Syltede grønne ferskner
Dertil: Domaine Belambree, Rose de Provence, Frankrig

Forret
Røget torsk med rødbede, peberrod og fløde
Dertil: Sancerre, Domaine Dauny, Les Cailottes, Loire, Frankrig & Grüner Veltliner von den Terassen, Sepp Moser, Østrig

Hovedret
Kalveculotte med brændt pore og spæde gulerødder
Dertil: Di Giovanna, Nerello Mascalese, Sicilien, Italien

Dessert
Blå kornblomst med hasselnødder, pære og jernurt
Dertil: Vacqueyras, Domaine Grand Veneur, Rhone, Frankrig


Du får hele herligheden for kun 595 DKK + gebyr.
Billetter købes her

_________________________________________
Vi glæder os til en hyggelig aften!
/ Meyers Spisehus

 
Fastelavn2.png

FASTELAVN

Søndag den 26. februar, kl. 14.00-15.30

Traditionen tro afholder Spisehuset igen i år Fastelavn for børn i alderen 5-12 år.

Det første slag på tønden sker kl. 14, så kom i god tid! Så kan mor og far både nå at aflevere billetter og tage en masse billeder inden slaget skal slås. 

Der er fine præmier til dagens Kattekonge & Kattedronning samt til bedst udklædte dreng og pige.
Efter endt tøndeslagning og præmieoverrækkelse inviterer spisehuset på pizza slice, fastelavns boller og saftevand.

Pris pr. person: 50 DKK + gebyr 

Billetter købes her

_________________________________________
Vi ser frem til en festlig eftermiddag!
/ Meyers Spisehus 

 

FÆLLESSPISNING

FÆLLESSPISNING I SPISEHUSET FRA SØNDAG D 19/2 2017 KØB DIN BILLET HER

Et nyt herligt tiltag har set dagens lys hos Meyers Spisehus; nemlig FÆLLES SPISNING. Spisehuset inviterer til langbords for allerførste gang søndag d. 19. februar, hvor der på vaskeægte højskole manér vil blive serveret stegt flæsk med persillesauce, små kartofler & hjemmesyltede rødbeder.
Vi er vilde med ideen om, at kunne gøre Spisehuset til vores allesammens og på den måde også skabe rammerne for, at vores glade gæster kan møde hinanden i en lidt anderledes afslappet søndagsatmosfære. Der bydes til bords af 2 omgange pr. aften:

Første seat fra kl. 17.00 – 18.30

Andet seat fra kl. 19.00 – 20.30

og vi serverer samme skønne ret på alle stole i hele huset. Pizza kokken laver naturligvis stadig vores lækre pizza’er, præcis som han plejer.

Kuvertprisen er også i søndags humør, nemlig kun DKK 85,- for voksne* og DKK 55,- for børn op til 12år*

*Drikkevarer bestilles og tilkøbes ved siden af maden på selve aftenen.

FEBRUAR::
Søndag d. 19/2 -> Stegt flæsk med persillesauce, små kartofler & hjemmesyltede rødbeder
Søndag d. 26/2 -> Skipperlabskovs med masser af purløg, koldt smør, surt & rugbrød

MARTS:
Søndag d. 19/3 -> Frikadeller med stuvet spidskål, små kartofler & surt
Søndag d. 26/3 -> Hakkebøf med bløde løg, kartofler & surt

APRIL:
Søndag d. 23/4 -> Kalvefrikasse med spæde grønsager & små kartofler
Søndag d. 30/4 -> Butterdejs tarteletter med rejer, asparges & dild

MAJ:
Søndag d. 21/5 -> Lamme frikadeller med frisk kartoffelsalat m. masser af urter, rugbrød & smør
Søndag d. 28/5 -> Kylling Danoise med rabarberkompot & hjemmelavet agurkesalat

Du kan booke dine billetter her