AFTEN

Mandag til lørdag kl. 17:00-21:00 

(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold

DET GRØNNE OMRÅDE // 295,- pr. person

Min. 2 personer, serveres 'family style'

Hummus à la Ben med friskbagt stenovnsbrød

 

Variationer af beder med friskost, hasselnødder & solbærvinaigrette

 

Julesalat med blå kornblomst, appelsin & karamelliserede pekannødder

 

Valgfri pizza fra stenovnen

 

Grillet spidskål med syrnet fløde, bagte skalotteløg og ristede solsikkekerner

 

Æblekompot med karamelliseret butterdej, karamelsauce og kanelis

 

DYREHAVEN // 345,- pr. person

Min. 2 personer, serveres 'family style'

Trøffelchips med sourcream


Tatar med svampemayo, sprøde og syltede jordskokker, tyttebær, sprødt rugbrød & brøndkarse

 

Ceviche af helleflynder med pomelo, palmekål, syltet kinaradise & ristet sesam

 

Valgfri pizza fra stenovnen

 

Andebryst med confiteret lår, glaserede rødbeder, rosenkål, syltede sennepskorn & andesauce

 

Risalamande med kirsebærsauce & mandler

 

JULEBUFFET // 325,- pr. person

Min. 2 personer, serveres 'family style'

Marineret sild med karrydressing, æg, æbler, kapers, rødløg & karse
Kryddersild med cremefraiche, kapersbær, løg & peberrod
Håndpillede rejer med mayonnaise, dild & citron
Koldrøget laks med peberrodscreme, rødbeder & dild

Hertil serveres hvidt brød, rugbrød & smør

Varm leverpostej med stegte svampe, bacon & syltede rødbeder
Confiterede andelår med rødkål, andesauce & kartofler


Evt. tilkøb: 4 slags ost med garniture – 75,-

 

Risalamande med kirsebærsauce & mandler

 

SNACKS

Trøffelchips med sourcream (V)(L) // 50,-
Rillette af vildsvin med cornichoner & pæresennep // 50,-
Hummus à la Ben med friskbagt stenovnsbrød (G)(N) // 50,-
Oliven og grønne ferskner (V)// 50,-
Sprøde jordskokker med bagt hvidløgsmayo (V) // 50,-
Sojamandler (N) // 5o,-

TRE VALGFRI SNACKS // 125,-

FORETTER

TATAR // 125,-

Med svampemayo, sprøde og syltede jordskokker, tyttebær, sprødt rugbrød & brøndkarse (G)

FISKESUPPE // 105,- 

Med muslinger, torsk, grøntsager og dild (L)

CEVICHE AF HELLEFLYNDER // 125,-

Med pomelo, palmekål, syltet kinaradise & ristet sesam

STEGT BLOMKÅL // 105,-

Med pistacienødder & skummet sauce af Vesterhavsost (L)(N)

VARIATIONER AF BEDER // 105,-

Med friskost, hasselnødder og solbær vinaigrette (L)(N)

JULESALAT // 105,-

Med blå kornblomst, appelsin & karamelliserede pekannødder (V)(L)(N)

HOVEDRETTER

BAGT TORSK // 195,-

Med knoldselleri, sort hvidløg, kål, urtevinaigrette & beurre blanc (L)

GLASEREDE SVINEKÆBER // 175,- 

Med pastinak, grønkål, puffet svær & syltede tyttebær (L)

STEGT ANDEBRYST OG CONFITEREDE ANDELÅR // 195,-

Med glaserede rødbeder, rosenkål, syltede sennepskorn & andesauce (L)

GRILLET SPIDSKÅL // 165,-

Med syrnet fløde, bagte skalotteløg og ristede solsikkekerner (V)(L)

TATAR // 175,-

Med svampemayo, sprøde og syltede jordskokker, tyttebær, sprødt rugbrød & brøndkarse (G)

MEYERS BURGER // 175,-

Med Vesterhavsost, sort hvidløgsketchup, salat, rødløg, tomat og fritter med trøffelmayo (L)(G)

PERLEBYGOTTO // 165,-

Med bagt hokkaido græskar, mandarin, parmesan & salvie (V)(L)

SIDES // 50,- pr. styk / 3 stk. for 125,-

Aspargeskartofler med smør og persille (V)(L)
Knuste kartofler med brunet smør og porre (V)(L)
Fladbrød fra stenovn med hvidløg (V)(G)
Fritter med trøffelmayo (V)
Grøn salat med syltede skorzonerrødder & syrnet fløde (V)(L)

OST & DESSERT

4 SLAGS OSTE // 95,-

Med garniture (G)(L)(V)

KANELSNURRER // 25,-

(G)(L)

RISALAMANDE // 85,-

Med kirsebærsauce & mandler (V)(L)(N)

ÆBLEKOMPOT // 85,-

Med karamelliseret butterdej, karamelsauce og kanelis (V)(L)(G)

CHOKOLADEMOUSSE // 105,-

Med blodappelsinsorbet, crumble af chokolade & hasselnød (V)(L)(N)